Voetreflex Massage

Voetreflexologie bewijst al eeuwenlang zijn effectiviteit. Het hele lichaam weerspiegelt zich in de voeten. Door het masseren van bepaalde reflexzones op de voeten, wordt de doorbloeding, de energiedoorstroming en het zelfgenezend mechanisme gestimuleerd. Dit leidt tot een betere gezondheid, vitaliteit en ontspanning van lichaam en geest.

Voetreflex massage is een wetenschap die door de oude Chinese en Indiaanse culturen vaak werd toegepast. Zij masseerden hun voeten om lichamelijke kwalen, zoals darmklachten, pijn in de onderrug, slecht werkende nieren en migraine te behandelen. Ook in de westerse culturen wordt steeds vaker teruggegrepen naar deze oude kennis over de reflexpunten.

Voetreflex Massage
voetreflex002
Voetreflex Massage
Voetreflex Massage

Het huidige modebeeld heeft er voor gezorgd dat we in onze cultuur de voeten helemaal inpakken. Natuurlijke massage ontbreekt daardoor volledig. Het resultaat is dat onze organen minder goed functioneren en dat er allerlei klachten ontstaan.

Sommige mensen verbazen zich over de resultaten van voetreflex massage.
Voetreflex massage heeft vooral een stimulerende werking op mensen die lichamelijk uit balans zijn. De klachten die deze zogenoemde onbalans met zich meebrengt, kunnen verdwijnen.

Bij volkomen gezonde mensen dient de massage ter activering van de energiebanen. Zij zullen de massage vooral als prettig en ontspannend ervaren.
Deze ontspannende behandeling kunt u nemen wanneer u daar zelf behoefte aan heeft. Even heerlijk relaxen!

Voor een goed resultaat, bijvoorbeeld bij darmklachten is een serie behandelingen nodig. Zes weken lang één behandeling per week. Klik hier voor meer informatie over de “Frequentie van de massage”.

"Mogen jouw voeten je brengen waar jij wilt!"