Kobido & Chi-Kung - Japanse gezichtsmassage

Japanse Gezichtsmassage is niet te vergelijken met andere vormen van gezichtsmassage. Het is één van de meest efficiënte natuurlijke behandelingen om de veroudering van de gezichtshuid tegen te gaan. Het doel is het gezicht volledig te liften door gebruik te maken van therapeutische technieken.

De Kobido & Chi-Kung massage verbetert de bloedcirculatie, verwijdert dode huidcellen, bevordert de ontwikkeling van collageen en ontspant de huid.
Japanse Gezichtsmassage is doeltreffend voor het behandelen van droge of vette huid, acne, rimpels, maar is ook geschikt tegen “overhangende” oogleden of kan dit verminderen.

Kobido & Chi-Kung
Kobido & Chi-Kung
Kobido & Chi-Kung

Kobido is een Japanse techniek voor gezichtsmassage en betekent letterlijk “het traditionele pad van de schoonheid” en wordt al sinds 1472 toegepast in Japan. Het doel is het gezicht een volledige lift te geven door gebruik te maken van therapeutische technieken.

Tijdens een sessie Kobido & Chi-Kung massage worden het gezicht, de hals en de spieren onder de hoofdhuid systematisch gemasseerd en worden de drukpunten geactiveerd. De Kobido-massagetechniek verbetert de gezondheid en de vitaliteit van de gezichtshuid en helpt problemen voorkomen. De massage geeft een totaal gevoel van welzijn.

U kunt naar behoefte een behandeling nemen … een oppepper voor uw huid en even heerlijk ontspannen.

Kiest u voor een serie behandelingen klik dan op Frequentie van de massage.

Voor een afspraak of meer informatie kunt u mij e-mailen kobido@feetsensation.nl
of neem contact op met 06 – 27 21 81 93.